Brzokretna vrata

Brzokretna vrata - serijski s FU upravljanjem

Hörmann brzokretna vrata postavljaju se u unutarnje prostore te kao vanjska vrata za optimalno odvijanja prometa, poboljšanje klime prostora i u svrhu uštede energije. Hörmann program obuhvaća vrata s vertikalnim i horizontalnim otvaranjem, prozirna vrata s fleksibilnim ovjesima, čak i u kombinaciji sa sekcijskim vratima i rolo vratima te snažna i za održavanje jednostavna spiralna vrata s aluminijski profilima glatke površine.

Vrata imaju važnu ulogu u oblikovanju pročelja industrijskih nekretnina. Time štedite veliki energijski potencijal – infromacije o amortizaciji i naknadnom opremanju pronaći ćete na Hörmann kompasu za štednu energiju.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann brzokretnih vrata

Serijska sigurnost

Serijska sigurnost

Beskontaktna sigurnost

U bočne strane integrirana svjetlosna rešetka nadzire razinu zatvaranja vrata do
visine 2500 mm. Zahvaljujući svjetlosnoj rešetci ispunjeni su sigurnosni zahtjevi
prema DIN EN 13241-1.

Stoga su dodatne nadogradnje na vratima suvišne (npr. osiguranje ruba zatvaranja ili svjetlosna rešetka). Profitirajte od visoke sigurnosti i brzokrtenih vrata koja se jednostavno montiraju i kojima se jednostavno upravlja.
Optimirani tokovi rada

Optimirani tokovi rada

Serijska dugotrajnost i visoka isplativost

Izmenjivač frekvencije rasterećuje kompletnu mehaniku vrata i jamči dobro zatavranje vrata i tihi rad.

Zahvaljujući velikim brzinama otvaranja i zatvaranja radni tokovi vrata su optimirani i gubitak topline je smanjen. Dodatno rasterećuju kompletnu mehaniku vrata laganim pokretanjem i zaustavljanjem čime se višestruko produljuje trajnost vrata. Kod teških izoliranih vrata, hod vrata, potpomognut je oprugama a kod brzih sekcijskih vrata s H i V okovima i protuutezima.
Učinkovita toplinska izolacija

Učinkovita toplinska izolacija

Jednakomjerno ispunjene čelične lamele

Vatropocinčane, dvostjene lamele s PU ispunom tvrde pjene nude izuzetno veliku toplinsku izolaciju. Vrata se serijski isporučuju u boji bijelog aluminija (RAL 9006). S vanjske strane
izvedene su profinjene linije Micrograin površine, a s unutarnje su strane panele sa Stucco teksturom.

Poboljšana toplinska izolacija uz ThermoFrame

Grijanim halama potrebna su dobro izolirana brzokretna vrata. ThermoFrame ima toplinsku izolaciju između bočnog dijela i građevinskog tijela. Toplinska izolacija uključujući dodatne brtve poboljšava toplinsku izolaciju do 15 % te se jednostavno i brzo montiraju. ThermoFrame se opcionalno može naručiti kod vrata s lamelama 42 mm i 67 mm. Kod ISO Speec Cold 100 vrata on je sadržan u opsegu isporuke.
Proziran izgled

Proziran izgled

Opcionalno ostakljenje

Duratec ostakljenje jamči najveću otpornost na grebanje unatoč velikim opterećenjima kojima su vrata izložena u industrijskom okruženju. Posebna obloga površine štiri staklo od pojave tragova čišćenja i ogrebotina.

Kod izoliranih vrata debljine 67 mm dostupan je aluminijski ostakljeni okvir u toplinski izoliranim izvedbama s troslojnim ostakljenjem. Izolirana vrata debljine 42 mm isporučujemo s dvoslojnim ostakljenjem.

Zahvaljujući letvicama za staklo s unutarnje strane oštećena se stakla mogu jednostavno i brzo zamijeniti.
SmartControl

SmartControl

Sa SmartControl u svakom trenutku možete provesti tehničku analizu upravljačkog sustava za Vaša brzokretna vrata. Preko online-portala možemo u realnom vremenu očitati poruke o greškama i pristupiti važnim informacijama s kojima, u vrlo kratkom roku, možemo otkloniti većinu grešaka. Štedite troškove uz manje i kraće servisne radnje pri čemu profitirate s kraćim vremenima u kojima vrata nisu funkcionalna, budući da se dijelovi izloženi trošenju na vrijeme mogu zamijeniti.