Tvrtka

O nama

Na tržištu građevinskih elemenata danas se dvorišna i kućna vrata, dovratnici i motori vežu za ime Hörmann - jer tvrtka Hörmann je na tom području vodeći europski proizvođač.

Okoliš

Hörmann je kao obiteljska tvrtka oduvijek svjesna svoje odgovornosti za buduće naraštaje. Tvrtka je odgovorna za svoje suradnike, za Hörmann proizvode, resurse i naš okoliš. Danas smo odgovorniji no ikada.

Tisak

Aktualne informacije iz tiska, slikovni materijal, osoba za kontakt i prijava u distribuciju tiska.

Novosti

BiSecur Gateway aplikacija za pametne telefone

Hörmann BiSecur Gateway omogućava Vam da pomoću pametnog telefona ili tableta upravljate svojim Hörmann garažnim i dvorišnim motorima,...

dalje »

Kako održavati garažna vrata?

Garažna vrata vrlo je bitno pravilno održavati, kako bi dugo mogla biti očuvana i sigurna.  Pripremili smo za vas kratke upute kako to možete sami napraviti. .

dalje »

ThermoFrame

Kada je garaža sastavni dio kuće preporučuju se dobro izolirana garažna vrata. S okvirom Hörmann ThermoFrame poboljšat ćete ionako dobru izolaciju LPU vrata...

dalje »

Obavijest o prekidu partnerstva

Poštovani klijenti, 

 

ovim putem obavještavamo sve cijenjene kupce Hörmann vrata na podrčju Splitsko-dalmatinske županije kako tvrtka

 

DIZAJN I UGRADNJA PAŽIN 

vl. Pero Pažin

Dobrilina 1a

Split

 

od dana 14.06.2018 više nije član Hormann distributivne mreže.  

Molimo vas da nam proslijedite informacije o provedenim uplatama za još neisporučenu i neugrađenu opremu, te za ponude koje su u postupku realizacije kako bismo ih pravovremeno obradili.

 

 

 

 

KONTAKTI