Industrijska sekcijska vrata

Program sekcijskih vrata jedinstvene širine

Sekcijska vrata otvaraju se okomito i pri tome osiguravaju dovoljno prostora ispred i iza vrata. Elementi vrata povlače se ravno ispod stropa, okomito iznad otvora ili krova. Sekcijska vrata iz reda linije 50 od čelika, kombinacije čelika i aluminija ili aluminija dostupna su u širokom rasponu programa, vrhunskom dizajnu vrata i imaju certificiranu sigurnosti. Sekcijska vrata Compact okomito dižu pojedine lamele iza nadvoja. Smanjena dubina uguravanja je od velike prednosti kod hala sa svjetlosnim kupolama, staklenim krovovima i fasadama.

Vrata igraju veliku ulogu na činkovitosti fasade u industrijskim nekretninama. Time štedite veliki energijski potencijal – infromacije o amortizaciji i naknadnom opremanju pronaći ćete na Hörmann kompasu za štednu energiju.

Dobri razlozi za Hörmann industrijska sekcijska vrata

Proziran izgled

Proziran izgled

Najveća otpornost na grebanje

Vrata s DURATEC plastičnim ostakljenjem prkose velikim opterećenjima u industrijskom okruženju. Posebna obloga površine  štiri staklo od pojave tragova čišćenja i ogrebotina.

Serijski, bez nadoplate, kod svih sekcijskih vrata s prozirnim plastičnim ostakljenjem.

Učinkovita toplinska izolacija

Učinkovita toplinska izolacija

ThermoFrame

Grijane hale zahtjevaju dobro izolirana vrata. Hörmann industrijska sekcijska vrata dostupna su opcionalno s priključkom dovratnika ThermoFrame koji služi za toplinsku izolaciju dovratnika i ciglenog zida. Brtve štite s obje strane vrata i dvostruka brtva u nadvoju štiti od topline i gubitka topline. Na taj način povećavate vrijednost toplinske izolacije za 21 %.

Rješenja iz prakse

Rješenja iz prakse

Prolazna vrata bez praga

Za pojednostavljen prolaz osoba zaslužna su prolazna vrata s posebno niskim pragom od plemenitig čelika. Kod vrata do 5500 mm širine prag je u sredini visok 10 mm a na rubovima 5 mm. Time se znatno smanjuje opasnost od spoticanja, a prijelaz s kotačima preko praga je znatno olakšan. U određenim uvjetima možete Hörmann prolazna vrata bez praga koristiti kao vrata za izlaz u slučaju nužde ili u svrhu gradnje bez prepreka.

 

 

Beskontaktni nadzor vrata

Beskontaktni nadzor vrata

Svjetlosna rešetka bez nadoplate

Hörmann industrijska sekcijska vrata s pogonima WA 400 i ITO 400 su serijski opremljena s osiguranjem ruba zatvaranja i optičkim senzorima. Bez nadoplate dostupna je i svjetlosna rešetka VL 1 koja beskontaktno nadzire rub zatvaranja vrata.

Katalozi