Dovratnici

Opsežan program s mnogobrojnim profilima

Kao specijalist za dovratnike s dugogodišnjim iskustvom tvrtka Hörmann ispunjava Vaše želje te realizira i posebna rješenja za svaku situaciju na objektu.
Naš program za vratna krila sa žljebičima s ravna otvaraju Vam već ionako brojne mogućnosti oblikovanja. Osim toga isporučujemo dovratnike u brilijantnim posebnim bojama ili posebnim sustavima okova i prigušnim profilima te mnogobrojnom dodatnom opremom za više praktičnosti i sigurnosti.
Širina programa, specijalizacija uz istovremenu fleksibilnost i modernu izradu omogućuju brzo i opsežno ispunjavanje svih Vaših želja.

PovršineVarijante ugradnje
Temeljno pocinčanoCigleni zid
Premaz prahomBeton
RAL po izboruPorozni beton
Plemeniti čelik(V2A, V4A)Gipsani otvori
Pregradni zidovi

Dobri razlozi za kupnju Hörmann čeličnih dovratnika

VarioFix dovratnik za jednostavnu, brzu ugradnju

VarioFix dovratnik za jednostavnu, brzu ugradnju

Za nove Hörmann čelične dovratnike VarioFix, tolerancije zida do 20 mm više ne predstavljaju problem: različite debljine zida kod renoviranja ili u novogradnji izjednačavaju se podesivim utorima. Montira se jednostavno poput drvenog dovratnika, međutim čelični dovratnik ipak jamče veću trajnost i bolji dizajn.

Veliku otpornost i elegantan izgled, bez vidljivih prijelaza, u kombinaciji s montažnim principom poput drvenog dovratnika ima samo VarioFix dovratnik.
Klizna vrata kao rješenje za uštedu prostora

Klizna vrata kao rješenje za uštedu prostora

Otkrite nove mogućnosti, na koji način možete optimalno iskoristiti Vaše prostorije: Hörmann nudi
s 1 i 2-krilnim kliznim vratima od stakla ili drva odgovarajuće rješenje za svaku prostornu situaciju. U kombinaciji s različitim Hörmann varijantama dovratnika, između ostalog i čeličnim dovratnikom VarioFix, klizna vrata su posebno pogodna za naknadnu ugradnju.

Okvir bez lica za najveće zahtjeve dizajna

Okvir bez lica za najveće zahtjeve dizajna

Za modernu unutarnju arhitekturu, koja zahtjeva uske dovratnike i integrirano zatvaranje vrata, su okviri bez lica HW-SL optimalno rješenje. Sa skrivenim okovima odnosno nalijegajućim, filigriranim okovima rolo vrata ispunjeni su najviši zahtjevi po pitanju dizajna.

Prigušni profil za poboljšanu zvučnu zaštitu

Prigušni profil za poboljšanu zvučnu zaštitu

Za vrata prostorije, koja se nalaze uz glasne radne prostore poput skladišta ili proizvodnih linija ili vrata stanova, preporučujemo zvučno izolirana spojna vrata. S novim, opcionalnim prigušnim profilom poboljšavate vrijednosti zaštite buke elementa vrata za 7 dB.