Funkcijska vrata za izgradnju stanova

Za svaku sobu odgovarajuća vrata - zajamčeno dobar osijećaj

Bez obzira radi li se o novogradnji ili modernizaciji tvrtka Hörmann za svaki dio kuće u ponudi ima odgovarajuća vrata. Našim kvalitetnim čeličnim vratima postižemo da se unutar svog doma osjećate sigurnim - bilo da se radi o protuprovalnim vratima za podrum ili ulaz u garažu, vatrootpornim vratima za kotlovnicu ili višenamjenskim vratima za prostorije za hobi. Saznajte sve prednosti i funkcije naših čeličnih vrata te kakve su mogućnosti individualnog oblikovanja. 

Dobri razlozi za kupnju Hörmann funkcijskih vrata

Do 49 % bolja toplinska izolacija

Do 49 % bolja toplinska izolacija

Želite za podrum i sporedbe ulaze toplinsku izolaciju kao na kućnim vratima?

Tada su pravi izbor naša protuprovalna vrata KSI Thermo, višenamjenska vrata MZ Thermo i MZ Thermo65! MZ Thermo65 ima 49 % bolju toplinsku izolaciju od postojećih višenamjenskih vrata.

* do 49 % bolja toplinska izolacija kod MZ Thermo65 u usporedbi s postojećim višenamjenskim vratima
Protuporvalna RC 2 sigurnosna oprema

Protuporvalna RC 2 sigurnosna oprema

Sigurnosna vrata KSI / KSI Thermo, te protupožarna i sugurnosna vrata WAT serijski su opremljena s RC 2 sigurnosnom opremom. To Vama jamči još veću sigurnost unutar Vaša četiri zida. Za multifunkcionalna vrata H3D je oprema opcionlano dostupna kao dodatna funkcija.
Individualno oblikovanje

Individualno oblikovanje

Oblikujte Vaša vrata prema svojim željama i vlastitom stilu. Imate mogućnost odabira između različitih boja i ukrasa te ostakljenja. 

Čelični dovrtanik VarioFix

Čelični dovrtanik VarioFix

Inovativni obuhvatni okvir VarioFix je idealno rješenje za gradnju stanova: s VarioFix ćete i kod čeličnog dovratnika ostvariti isti princip montaže kao kod drvenog dovratnika. Osim toga, ovaj dovratnik odlikuju dobar izgled i robusnost.