Novosti

AKTUALNO

Hormann na BAU sajmu

Početkom siječnja u Munchenu održao se jedan od najvećih gospodarskih sajmova u regiji. Hormann je ove godine bio najveći pojedinačni izlagač na sajmu Baumesse sa izložbenim prostorom koji se prostirao na preko 1500m2. Kao najveće novosti izvdojiti ćemo tehnološke inovacije koje čine Hormann pravim liderom u svojo branši. Predstavljena su tri inovativna rješenja upravljanja vratima putem bluetooth i bežične tehnologije, ali glavna zvijezda sajma bila je površina za garažna vrata Duragrain, digitalnim tiskom prenesen autentičan izgled velikog broja motiva kao što su naprimjer beton, egzotično drvo ili staro željezo.

Vrata za pasivnu gradnju ThermoCarbon

ThermoCarbon vrata najbolje su i jedino rješenje kada su u pitanju pasivne kuće. Točnom kalkulacijom toplinskog koeficijenta koji se kreće već od 0,51 W/m2/K za pune plohe, možemo sa sigurnošću reći kako iza ovih vrata stoji vrlo visok prag kvalitete. ThermoCarbon vrata odlukuju skriveni panti, karbonskim vlaknima ojačano vratko krilo i trostruko sveobuhvatno brtvenje. Ostakljenje na vratima načinjeno je od četveroslojnog stakla oznake P4A, koje izdržava pad kugle od 4 kg sa pola metra visine. 

Elektronska brava za vrata SmartKey

Bravu svojih vrata otvarajte jednostavnim pritiskom na tipku daljinskog upravljača, bežičnog unutarnjeg tastera, BiSecur aplikacije na svojem pametnom telefonu ili izravno putem senzorskog polja na SmartKey tipkovnici.  Na taj način ne morate odlagati svoje stvari kako biste otvorili vrata stana ili kuće. Na ovaj način ćete puno jednostavnije ući u kuću ili stan u invalidskim kolicima ili s dječjim kolicima, jer vrata možete otvoriti već iz daljine. Zaključavanje se vrši pritiskom na tipku ili automatski nakon određenog vremena. Tako je brava vrata sigurno zaključana i pruža zaštitu od provale.

Prikladno za kuće za najam i vikendice. 

Distribucija tiska

Uključite se u našu distribuciju tiska i primajte nove informacije iz kuće Hörmann.

Ovdje za preuzimanje dostupni novinski tekstovi, fotografije ili grafike mogu se koristiti u redakcijske ili gospodarske svrhe. Kada se ispisuju ili objavljuju online tvrtke i grafike moraju imati napomenu "prikaz: Hörmann KG".