Novosti

AKTUALNO

Hormann na Ambienta 2018 sajmu

Hvala svima koji su nas posjetili na ovogodišnjem sajmu Ambienta. Među izložbenim eksponatima ove godine posebno su mjesto zauzela kućna vrata.  Thermo 64 i Thermo 46 iz naše akcijske ponude vrata, te luksuzna kućna vrata za pasivnu gradnju ThermoSafe i ThermoCarbon. Iznimno smo ponosni vašim reakcijama na izložena vrata, koja su do kraja godine dostupna po promotivnim cijenama. 

Kontaktirajte nas i zatražite Vašu ponudu na mailhormann.hr ili pozivom na telefon 01/3689 800

Vrata za pasivnu gradnju ThermoCarbon

ThermoCarbon vrata najbolje su i jedino rješenje kada su u pitanju pasivne kuće. Točnom kalkulacijom toplinskog koeficijenta koji se kreće već od 0,51 W/m2/K za pune plohe, možemo sa sigurnošću reći kako iza ovih vrata stoji vrlo visok prag kvalitete. ThermoCarbon vrata odlukuju skriveni panti, karbonskim vlaknima ojačano vratko krilo i trostruko sveobuhvatno brtvenje. Ostakljenje na vratima načinjeno je od četveroslojnog stakla oznake P4A, koje izdržava pad kugle od 4 kg sa pola metra visine. 

Bisecur Gateway za pametne kuće

Jeste li znali da pomoću jednog Gateway uređaja možete upravljati sa do osam Hormann motora. U tu kategoriju ulaze dvorišni i garažni motori,  posebni pogoni za krilna vrata i pogon za bravu za kućna vrata. 

Prednost koju Hormann BiSecur Gateway pruža svojim korisnicma je maksimalna zaštita prilikom korištenja putem 128Bit-ne enkripcije koju je nemoguće probiti. Također je na svim uređajima moguće dobiti povratnu informaciju o statusu trenutnog položaja vrata. Jesmo li reklil pametno? Pametno i povoljno.

Elektronska brava za vrata SmartKey

Bravu svojih vrata otvarajte jednostavnim pritiskom na tipku daljinskog upravljača, bežičnog unutarnjeg tastera, BiSecur aplikacije na svojem pametnom telefonu ili izravno putem senzorskog polja na SmartKey tipkovnici.  Na taj način ne morate odlagati svoje stvari kako biste otvorili vrata stana ili kuće. Na ovaj način ćete puno jednostavnije ući u kuću ili stan u invalidskim kolicima ili s dječjim kolicima, jer vrata možete otvoriti već iz daljine. Zaključavanje se vrši pritiskom na tipku ili automatski nakon određenog vremena. Tako je brava vrata sigurno zaključana i pruža zaštitu od provale.

Prikladno za kuće za najam i vikendice. 

Distribucija tiska

Uključite se u našu distribuciju tiska i primajte nove informacije iz kuće Hörmann.

Ovdje za preuzimanje dostupni novinski tekstovi, fotografije ili grafike mogu se koristiti u redakcijske ili gospodarske svrhe. Kada se ispisuju ili objavljuju online tvrtke i grafike moraju imati napomenu "prikaz: Hörmann KG".