Motor za unutarnja vrata PortaMatic

Za udobno stanovanje bez prepreka

S Hörmann motorom za vrata PortaMatic otvaranje i zatvaranje  drvenih i čeličnih unutarnja vrata moguće je putem daljinskog upravljača ili tastera. Bilo da se radi o   tjelesnom nedostatku ili želji za većim komforom - ova tehnika  olakšava svakodnevicu. Motor za vrata PortaMatic prikladan privatni i javni sektoru, a oduševiti će Vas svojim mnogobrojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, te minimalnom potrošnjom struje. Pritom je PortaMatic do 25% povoljniji od sličnih motora za vrata.

Život i rad bez barijera

Stanovanje prilagođeno starosnoj dobi

Stanovanje prilagođeno starosnoj dobi

Želite i dalje biti pokretni unatoč tjelesnim ograničenima? PortaMatic pogon za sobna vrata vraća Vam dio kvalitete života, tako da se unutar svog doma možete kretati bez pomoći drugih ljudi.

Udobno življenje

Udobno življenje

Prenesite pune tacne, teške kašete pića ili kupljene namirnice u vrećicama kroz prostore bez puno truda. Čak i ako ne trebate zbog zdravstvenih razloga koristiti PortaMatic automatski pogon, sigurno ćete ga poželjeti imati.

Raditi bez prepreka

Raditi bez prepreka

Rad bez prepreka danas ima veliku vrijednost i predviđa mu se u budućnosti veći značaj. PortaMatic motor vrata može se vrlo jednostavno integrirati u Vaše radno mjestu u područja koja nisu javna te tako omogućiti veći komfor pri radu.

Higijensko upravljanje vratima

Higijensko upravljanje vratima

U uredskim zgradama je mogućnost zaraze visurima i bakterijama, na vratima sanitarnih čvorova, velika. PortaMatic motori vrata u kombinaciji s beskontaktnim prekidačem štiti Vas pouzdano od virusa i bakterija te Vam daje osjećaj sigurnosti.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za vrata PortaMatic

Siguran rad vrata

Siguran rad vrata

Hörmann ne razdvaja sigurnost i praktičnost. Na taj način PortaMatic pogon vrlo tiho otvara i zatvara Vaša vrata laganim pokretanjem i laganim zaustavljanjem. Vrata se pomiču uz prijenos vrlo malih sila stoga Vam je zajamčena visoka sigurnost. Kretanje vrata može zaustaviti čak i lagani dodir.

Inovativni bežični sustav

Inovativni bežični sustav

Za Vas mislimo dalje od svih ostalih. Uz pomoć našeg inovativnog bežičnog sustava BiSecur, Vašim pogonom možete upravljati putem daljinskog upravljača, a putem bežičnog unutarnjeg tastera možete provjerit jesu li Vaša vrata zatvorena*. Tako ne morate hodati kroz cijelu kuću da bi kontrolirali svoja unutarnja vrata.

A buduću da mi uvijek mislimo na Vaš komfor, uz pomoć daljinskog upravljača možete, osim otvarati i zatvarati vrata, upravljati integriranim LED svjetom.

*s daljinskim upravljačem HS 5 BS ili bežičnim unutarnjim tasterom FIT 5 BS
Jednostavna montaža, jednostavan priključak

Jednostavna montaža, jednostavan priključak

PortaMatic će Vam olakšati Vaš život. Već sama montaža je vrlo jednostavna. Pogon se pričvršćuje iznad vrata ili na dovratnik. Klizna vodilica se može zalijepiti za krilo vrata i po potrebi se može ukloniti. To je prednost prvenstveno u iznajmljenim stanovima ili kod staklenih vrata.

PortaMatic se vrlo jednostavno priključuje na utičnicu. I kako i to ne bi predstavljalo poteškoće, kablovi pogona dugački su do 3 m. Naravno, i Vaš Hörmann partner može provesti profesionalnu montažu pogona.
Optičke i akustičke praktične funckije

Optičke i akustičke praktične funckije

Mi smatramo da povećanje udobnosti i sigurnosti čini razliku. Stoga smo PortaMatic pogon opremili s korisnim dodatnim funkcijama. Na taj način Vam akustični signal i integrirano LED­ osvjetljenje signaliziraju otvaranje i zatvaranje vrata prije početka njihovog kretanja.

Integrirano svjetlo služi za osvjetljenje tamnih prilaza kako bi se povećala sigurnost u kompletnom području prolaza.
Video

BiSecur Gateway