Motori za krilna vrata

Za udobno stanovanje bez prepreka

S Hörmann motorom za vrata PortaMatic svoja drvena i čelična unutarnja vrata sasvim jednostavno otvarate i zatvarate automatski daljinskim upravljačem ili tipkom.  Osmišljeno prvenstveno za potrebe osoba sa tjelesnim invaliditetom, ova funkcija vrlo brzo prerasla je u standard za one koji žele udobnije stanovanje. Motor za vrata PortaMatic neće Vas oduševiti samo mnogobrojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje. Pritom, PortaMatic motor povoljniji je čak do 25%  od sličnih motora za vrata.

Njemačko društvo za tehniku potrebnu osobama starije životne dobi Gerontotechni (GGT) testiralo je motor PortaMatic, do sada jedini testirani motor za vrata i ocijenjen je kao dobar. Time ispunjava očekivanja generacije 50 plus obzirom na udobnost, kvalitetu i estetiku.

Stanovanje prilagođeno starosnoj dobi

Želite i dalje biti pokretni unatoč tjelesnim ograničenima? PortaMatic motor za unutarnja vrata vraća Vam dio kvalitete života, tako da se unutar svog doma možete kretati bez pomoći drugih ljudi.

Udobno življenje

Prenesite pune pladnjeve, teške kašete pića ili kupljene namirnice u vrećicama kroz prostore bez puno truda. Čak i ako automatski motor za vrata PortaMatic ne trebate iz zdravstvenih razloga, nećete se odreći takve udobnosti.

Odvijanje poslova bez prepreka

Rad bez prepreka danas ima veliku vrijednost, a u budućnosti će biti još važniji. Visoka sigurnost zbog male potrošnje energije čini PortaMatic motor idealnim motoroma za vrata poput ureda, bolnica, laboratorija i liječničkih ordinacija.*

* Za posebne korisničke krugove, u kojima se nalaze starije i potrebit eosobe te mala djeca, potebno je dodatno provjeriti sigurnost namjene.

Higijensko upravljanje vratima

Na vratima ordinacija ili sanitarskih prostora u uredskim prostorima je mogućnost zaraze djelatnika i pacijenata vrlo velika.
PortaMatic motori vrata u kombinaciji s beskontaktnim prekidačem štiti Vas pouzdano od virusa i bakterija te Vam daje osjećaj sigurnosti.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za unutarnja vrata

Siguran rad vrata

Siguran rad vrata

Hörmann ne razdvaja sigurnost i praktičnost. Na taj način PortaMatic pogon vrlo tiho otvara i zatvara Vaša vrata laganim pokretanjem i laganim zaustavljanjem. Vrata se pomiču uz prijenos vrlo malih sila stoga Vam je zajamčena visoka sigurnost. Kretanje vrata može zaustaviti čak i lagani dodir.

Inovativni bežični sustav

Inovativni bežični sustav

Za Vas mislimo dalje od svih ostalih. Uz pomoć našeg inovativnog bežičnog sustava BiSecur, Vašim pogonom možete upravljati putem daljinskog upravljača, a putem bežičnog unutarnjeg tastera možete provjerit jesu li Vaša vrata zatvorena*. Tako ne morate hodati kroz cijelu kuću da bi kontrolirali svoja unutarnja vrata.

A buduću da mi uvijek mislimo na Vaš komfor, uz pomoć daljinskog upravljača možete, osim otvarati i zatvarati vrata, upravljati integriranim LED svjetom.

*s daljinskim upravljačem HS 5 BS ili bežičnim unutarnjim tasterom FIT 5 BS
Jednostavna montaža, jednostavan priključak

Jednostavna montaža, jednostavan priključak

PortaMatic će Vam olakšati Vaš život. Već sama montaža je vrlo jednostavna. Pogon se pričvršćuje iznad vrata ili na dovratnik. Klizna vodilica se može zalijepiti za krilo vrata i po potrebi se može ukloniti. To je prednost prvenstveno u iznajmljenim stanovima ili kod staklenih vrata.

PortaMatic se vrlo jednostavno priključuje na utičnicu. I kako i to ne bi predstavljalo poteškoće, kablovi pogona dugački su do 3 m. Naravno, i Vaš Hörmann partner može provesti profesionalnu montažu pogona.
Optičke i akustičke praktične funckije

Optičke i akustičke praktične funckije

Mi smatramo da povećanje udobnosti i sigurnosti čini razliku. Stoga smo PortaMatic pogon opremili s korisnim dodatnim funkcijama. Na taj način Vam akustični signal i integrirano LED­ osvjetljenje signaliziraju otvaranje i zatvaranje vrata prije početka njihovog kretanja.

Integrirano svjetlo služi za osvjetljenje tamnih prilaza kako bi se povećala sigurnost u kompletnom području prolaza.