Krilno podizna Berry vrata

Ovdje otvara kvaliteta lijepog izgleda

Sve što kažemo doprinosi izvornosti: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te do savršenstva dovedena tehnika. U svakim Hörmann Berry vratima leži znanje i iskustvo u izradi garažnih vrata, i to dulje od 50 godina. Obzirom na veliki izbor motiva sigurno ćete i za svoju kuću pronaći željena vrata.

Čelični motivi serijski su dostupni u posebno povoljnoj prometno bijeloj boji, u 7 cijenom preporučenih boja kao i u oko 200 boja prema RAL karti (ovdje su izuzete boje s efektom perle, svjetleće boje i metalik boje). Masivna drvena vrata dostupna su od smreke i jele.

Za gotovo svaki motiv vrata na raspolaganju su Vam odgovarajuća bočna vrata Hörmann. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

Krilno podizna Berry vrata ispitana su i certificirana prema visokim zahtjevima sigurnosti Europske norme 13241-1. U popisu za provjeru sigurnostimožete provjeriti da li Vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktualne sigurnosne norme prema EU.

Pregled motiva čeličnih vrata

Motiv 902, prometno bijela RAL 9016

Motiv 941, prometno bijela RAL 9016

Motiv 957, prometno bijela RAL 9016

Motiv 990, prometno bijela RAL 9016

Motiv 968, prometno bijela RAL 9016

Motiv 984, prometno bijela RAL 9016

Motiv 985, prometno bijela RAL 9016

Motiv 971, prometno bijela RAL 9016

Motiv 973, prometno bijela RAL 9016

Motiv 975, prometno bijela RAL 9016

Motiv 977, prometno bijela RAL 9016

Motiv 979, prometno bijela RAL 9016

Motiv 913, prometno bijela RAL 9016

Motiv 914, prometno bijela RAL 9016

Motiv 988, prometno bijela RAL 9016

Motiv 903, prometno bijela RAL 9016

Motiv 904, prometno bijela RAL 9016

Pregled motiva masivnih drvenih vrata

Motiv 925, smreka

Motiv 927, smreka

Motiv 931, smreka

Motiv 933, smreka

Motiv 937, smreka

Motiv 934, smreka

Motiv 936, smreka

Motiv 905, smreka

Dobri razlozi za Hörmann krilno podizna Berry vrata

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Primjer za opremu visoke sigurnosti Berry-krilno podzinih vrata su fleksibilni zaštiti poklopci preko vlačnih poluga i fleksbilne plastične letvice između krila vrata i okvira. Oni sprječavaju opasnost nehotičnog gniječenja ili uplitanja.

Ovako visoke standarde sigurnosti imaju isključivo Hörmann krilno podizna vrata.
Dugotrajna i optimalno osigurana

Dugotrajna i optimalno osigurana

Ako se slučajno dogodi da tijekom godina dođe do loma opruge na vlačnoj poluzi, vrata u tom slučaju pridržavaju dodatne opruge. Tako su vrata osigurana od nekontroliranog pada. Razmak između spirala vrlo malen, tako da mala djecane mogu između spirala gurnuti svoje prstiće.

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Nakon potpunog otvaranja vrata se usporavaju na okviru i sigurno se zaustavljaju u utoru vodilice.

Specijalno oblikovana ručica pritišće vrata prilikom zatvaranja tijesno u dovratnik te se vrata sama zatvaraju. Na taj način ne ostaje razmak između vrata i okvira.

Sigurno inovativno zaključavanje

Sigurno inovativno zaključavanje

Jedinstveno uskočno zaključavanje Hörmann krilno podiznih vrata fiksira kuteve vratnog krila čvrsto u okvir te na taj način puno sigurniije zatvara vrata od nekadašnjeg zatvaranja prečkom. Iskakanje vrata iz okvira je praktično nemoguće. S opcionalnim kompletom za nadogradnju možete, uz jednostavnu montažu, vrata dodatno zaključati prema gore.

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti koja služi za praktično i sigurno upravljanje pogonima za garažna, dvorišna i ulazna vrata, rasvjetu i dr.
Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmannov BiSecur postupak kodiranja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža Vam sigurnost, jer stranac ne može kopirati Vaš radijski signal. Sustav su ispitali i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta Ruhr u Bochumu i nezavisni ispitivački instituti.

Savršeno usklađeno

Savršeno usklađeno

Svi BiSecur pogoni, prijamnici i upravljački elementi su 100 % kompatibilni. Na taj način pritiskom na tipku na svom daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru osim svojim garažnim ili dvorišnim vratima upravljate i bravama kućnih vrata, pogonima za vrata ili ostalim uređajima s BiSecur prijemnicima. Još više mogućnosti otvara Vam serijsko HCP sučelje u svakom Hörmann pogonu. Sučelje omogućava jednostavno umrežavanje svih Hörmann garažnih i dvorišnih pogona putem Smart Home sistema.

Jednostavna provjera položaja vrata

Jednostavna provjera položaja vrata

Više nećete morati izlaziti po lošem vremenu kako biste provjerili jesu li Vaša vrata zatvorena. Pritiskom na tipku boja LED diode na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili na unutarnjem tasteru FIT 5 BS pokazat će Vam položaj vrata.  Po želji, još jedan pritisak na tipku * zatvara vrata. Ne postoji udobnije i sigurnije upravljanje vratima.
*  Kod upravljanja bez vizualnog kontakta s vratima, preporučujemo ugradnju dodatnih foto ćelija

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Galerija slika

Motiv 902 za čelična vrata

Prometno bijela RAL 9016

Motiv 905

s ispunom na mjestu ugradnje

Motiv 933 za masivna drvena vrata

Smreka

Motiv 973 za čelična vrata

Decograin Golden Oak

Motiv 990 za čelična vrata

Zelena RAL 6009

Motiv 925 za masivna drvena vrata

Smreka zelene boje

Katalozi