Moderna i elegantna

Garažna vrata

Garažna sekcijska vrata

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se pod stropom čime štede prostor. Ovakvom konstrukcijom ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju 14 cm veću širinu ulaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom.

na garažna sekcijska vrata

Krilno podizna Berry vrata

Berry krilo podizna vrata spajaju veliku kvalitetu i razrađenu tehniku s trajnom funkcijom i sigurnim upravljanjem. Berry krilo podizna vrata dostupna su u mnogim atraktivnim čeličnim motivima poput žlijebića ili panela, ta kao drvena vrata. Boje i ukrasi stavljaju dodatne naglaske.

na krilno podizna Berry vrata

Garažna vrata RollMatic

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i zahtjevaju vrlo malo prostora u garaži. Ovakvom konstrukcijom ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Kod oblika garažnog otvora prilikom ugradnje nije bitno izgleda li četvrtasto, ukošeno, ima li segmente ili zaobljen luk.

na garažna vrata RollMatic

Bočna sekcijska vrata

Bočna sekcijska vrata prikladna su svojim načinom ugradnje, za sve, čak i teške ugradbene situacije, poput kosih krovova. Pritome se ne narušava kompletna visina prolaza. Sendvič paneli debljine 42 mm s poliuteranskom ispunom
imaju dobru zvučnu i toplinsku izolaciju. Za prolaz osoba, bočna sekcijska vrata, mogu se otvoriti djelomično ili kompletno.

na bočna sekcijska vrata

Garažna bočna vrata

Bočna vrata su uvijek praktična ako iz garaže na brzinu želite izvaditi stvari bez da otvarate komplentna vrata. Ili kada je Vaše drugo vozilo parkira direktno pred dvorišnim vratima i tako ograniči pristup garažnim vratima. Za gotovo svaki motiv i vrstu vrata na raspolaganju Vam stoje odgovarajuća Hörmann bočna vrata. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

na garažna bočna vrata

Dobri razlozi za kupnju Hörmann garažnih vrata

Njemačka kvaliteta

Njemačka kvaliteta

Hörmann proizvodi razvijaju se i proizvode u specijaliziranim tvornicama. 

Proizvodi za više generacija

Proizvodi za više generacija

Dugotrajna ispitivanja u realnim uvjetima omogućuju serijsku proizvodnju proizvoda u Hörmann kvaliteti.

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Hörmann ide naprijed s dobrim primjerom. Iz tog razloga tvrtka već danas crpi 100 % potrebne energije iz ekološke struje.