Motori za garažna vrata

Praktičnost i sigurnost za Vaš dom

Tko rado po nevremenu ili usred noći izlazi iz auta kako bi otvorio garažu. S Hörmann garažnim motorom imate  uvijek "slobodan prolaz", budući da možete putem daljinskog uprvaljača iz Vašeg auta brzo otvoriti  garažna i dvorišna vrata. Hörmann pruža inovativne motore počevši od praktičnog i brzog SupraMatic motora, povoljnog ProMatic motora te ProMatic Akku baterije, motora za garaže bez strujnog priključka.
serijski kod svih motora garažnih vrata uključen je bežični sustav BiSecur. Inovativni Hörmann bežični sustav BiSecur s mogućnosti očitanja statusa ima jedinstvene praktične i sigurnosne funkcije poput daljinskog upravljača u ekskluzivnom dizajnu površine visokog sjaja.

S opcionalnim Hörmann BiSecur Gateway sustavom možete, uz ostale uređaje,  upravljati Hörmann motorima za garažna i dvorišna vrata, te Hörmann kućnim vratima* putem pametnog telefon ili tableta. Ujedno čak i kada niste kod kuće možete povjeriti položaj  svojih garažnih i dvorišnih vrata kao i jesu li Vaša kućna vrata*  zaključana. Dodatne informacije  pronaći ćete  u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com.

*s posebno opremom

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za garažna vrata

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur tehnologija je budućnosti i služi udobnom i sigurnom upravljanju pogonima garažnih i dvorišnih vrata, te svjetlom i ostalim funkcijama.

Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmann BiSecur postupak zaključavanja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža sigurnost budući da nitko ne može kopirati Vaš bežični signal. Ispitano i certificirano od strane stručnjaka za sigurnost na Sveučilištu Ruhr u Bochumu.
Sigurno

Sigurno

Provalnicima je s Hörmann automatikom pristup onemogućen: ako su vrata zatvorena, osiguranje od podizanja se automatski spušta u okov vodilice. Vrata su momentalno zaključana i osigurana od podizanja. Takvo zaključavanje funkcionira sasvim mehanički i, za razliku od pogona ostalih proizvođača, djelotvorno je i u slučaju nestanka napajanja električnom energijom.

Savršeno usklađeno i 100% kompatibilno

Savršeno usklađeno i 100% kompatibilno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100 % kompatibilni. S daljinskim upravljačem ili primjerice s bežičnim kodnim tasterom otvarate, osim Vaših garažnih vrata, i dvorišna vrata ako su opremljena s Hörmann motorima, te ostale vrata ili uređaje s BuSecur opcijom.
S našom aplikacijom* i  BiSecur Gateway opcijom možete upravljati motorima Vaših garažnih i dvorišnih vrata, te Hörmann kućnih vrata**

ili s unutarnjim motorom PortaMatic te ostalim uređajima putem pametnog telefona ili tabeleta.

* Za pametne telefone ili tablete s iOS i Android sustavom.
** Za ovu funkciju je potrebno Vaša Hörmann kućna vrata ThermoCarbon / ThermoSafe opremiti s automatskom bravom S5 / S7.
Pouzdano

Pouzdano

Pouzdana automatika isključivanja zaustavlja vrata u slučaju neočekivanih prepreka. Za još veću zaštitu i sigurnost preporučujemo Vam ugradnju funkcionalne svjetlosne rešetke. Kod pogona Hörmann SupraMatic P to je serijski uključeno u izvedbu.

Laganim pokretanjem i laganim zaustavljanjem vrata se otvaraju bez trzaja i u tišini. Faze pokretanja i zaustavljanja mogu se na Vašim garažnim vratima individualno podesiti. To će zaštititi Vaša garažna vrata i time će produljiti njihovu trajnost.
Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Tubro brzina

Tubro brzina

Brže i sigurnije pokrećete Hörmann garažna sekcijska vrata sa SupraMatic pogonom. Do 50% veća brzina otvaranja znači više sigurnosti i manje stresa kod prometnih garažnih ulaza. Usporedite brzine otvaranja SupraMatic pogona s konvencionalnim pogonima.

Prakične informacije o položaju vrata

Prakične informacije o položaju vrata

Nikada više ne morate izlatiti pred vrata po kiši i snažnom vjetru,  da bi provjerili jesu li Vaša vrata dobro zatvorena. Jednim pritiskom na tipku Vašeg daljinskog upravljača HS 5 BS, LED indikatori ukazat će Vam na položaj Vaših vrata. Po želji se dodatnim pritiskom na određenu tipku *** vrata zatvaraju. Ne postoji udobniji i sigurniji način upravljanja vratima.

***  po potrebi, ako nemate vizualni domet do vrata, potrebna Vam je dodatna svjetlosna rešetka

Certificirano

Certificirano

Hörmann garažni pogoni su optimalno prilagođeni Hörmann garažnim sekcijskim vratima prema TTZ-direktivama „Protuprovalna svojstva garažnih vrata“ te su ispitani i certificirani od neovisnih instituta.

Katalozi
Video

BiSecur Gateway