Motori za garažna vrata

Praktičnost i sigurnost za Vaš dom

Tko rado po nevremenu ili usred noći izlazi iz auta kako bi otvorio garažu. S Hörmann garažnim motorom imate  uvijek "slobodan prolaz", budući da možete putem daljinskog uprvaljača iz Vašeg auta brzo otvoriti  garažna i dvorišna vrata. Hörmann pruža inovativne motore počevši od praktičnog i brzog SupraMatic motora, povoljnog ProMatic motora te ProMatic Akku baterije, motora za garaže bez strujnog priključka.
serijski kod svih motora garažnih vrata uključen je bežični sustav BiSecur. Inovativni Hörmann bežični sustav BiSecur s mogućnosti očitanja statusa ima jedinstvene praktične i sigurnosne funkcije poput daljinskog upravljača u ekskluzivnom dizajnu površine visokog sjaja.

S opcionalnim Hörmann BiSecur Gateway sustavom možete, uz ostale uređaje,  upravljati Hörmann motorima za garažna i dvorišna vrata, te Hörmann kućnim vratima* putem pametnog telefon ili tableta. Ujedno čak i kada niste kod kuće možete povjeriti položaj  svojih garažnih i dvorišnih vrata kao i jesu li Vaša kućna vrata*  zaključana. Dodatne informacije  pronaći ćete  u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com.

*s posebno opremom

Dobri razlozi za kupnju Hörmann pogona za garažna vrata

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti koja služi za praktično i sigurno upravljanje pogonima za garažna, dvorišna i ulazna vrata, rasvjetu i dr.
Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmannov BiSecur postupak kodiranja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža Vam sigurnost, jer stranac ne može kopirati Vaš radijski signal. Sustav su ispitali i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta Ruhr u Bochumu i nezavisni ispitivački instituti.

Savršeno usklađeno

Savršeno usklađeno

Svi BiSecur pogoni, prijamnici i upravljački elementi su 100 % kompatibilni. Na taj način pritiskom na tipku na svom daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru osim svojim garažnim ili dvorišnim vratima upravljate i bravama kućnih vrata, pogonima za vrata ili ostalim uređajima s BiSecur prijemnicima. Još više mogućnosti otvara Vam serijsko HCP sučelje u svakom Hörmann pogonu. Sučelje omogućava jednostavno umrežavanje svih Hörmann garažnih i dvorišnih pogona putem Smart Home sistema.

Jednostavna provjera položaja vrata

Jednostavna provjera položaja vrata

Više nećete morati izlaziti po lošem vremenu kako biste provjerili jesu li Vaša vrata zatvorena. Pritiskom na tipku boja LED diode na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili na unutarnjem tasteru FIT 5 BS pokazat će Vam položaj vrata.  Po želji, još jedan pritisak na tipku * zatvara vrata. Ne postoji udobnije i sigurnije upravljanje vratima.
*  Kod upravljanja bez vizualnog kontakta s vratima, preporučujemo ugradnju dodatnih foto ćelija

Pametno upravljanje putem aplikacije

Pametno upravljanje putem aplikacije

Svoj pametni telefon koristite kao daljinski upravljač. S novom Hörmann BlueSecur aplikacijom praktično upravljate svojim garažnim ili kućnim vratima putem Bluetootha**. A svojim članovima obitelji jednostavno prenosite dodatna korisnička ovlaštenja*** na njihove pametne telefone, trajno ili s vremenskim ograničenjem. Tako svaki član Vaše obitelji ima svoj vlastiti „uređaj za otvaranje vrata“ uvijek kod sebe na pametnom telefonu.

** Povezano s unutarnjim / vanjskim Hörmann Bluetooth prijemnikom
*** Eventualno je potrebna dodatna kupovina (kupovina putem aplikacije) u AppStore ili Google Play

Sigurnost

Sigurnost

Provalnicima je teško s Hörmann automatskim garažnim vratima: kada su vrata zatvorena, osiguranje od podizanja ulazi u graničnik vodilice. Vrata su odmah zaključana i zaštićena od nasilnog podizanja. Ovakav način zaključavanja funkcionira mehanički i za razliku od pogona drugih proizvođača funkcionira i u slučaju nestanka struje.

Pouzdanost

Pouzdanost

Pouzdana automatika isključivanja zaustavlja vrata u slučaju neočekivanih prepreka. Za još veću zaštitu i sigurnost preporučujemo Vam ugradnju funkcionalne svjetlosne rešetke.
Laganim pokretanjem i laganim zaustavljanjem Vaša se vrata otvaraju bez trzaja i u tišini. Faze pokretanja i zaustavljanja garažnih vrata mogu se namjestiti individualno. Na taj način čuvate svoja garažna vrata kojima ćete se onda i duže koristiti.

Brzina

Brzina

Brže i sigurnije pokrećete Hörmann garažna sekcijska vrata sa SupraMatic pogonom. Brzina otvaranja od maks. 25 cm/s znači više sigurnosti i manje stresa kada s prometne ulice ulazite autom u garažu. Brzinu otvaranja sa SupraMatic pogonom usporedite s uobičajenim pogonima.

Certifikat

Certifikat

Hörmann pogoni za garažna vrata optimalno su usklađeni s Hörmann garažnim sekcijskim vratima te su od neovisnih ispitnih instituta ispitani i certificirani sukladno TTZ smjernicama za „Zaštita garažnih vrata od provale“.

Katalozi
Video

BiSecur Gateway