Motori za dvorišna vrata

Očaravajuća udobnost i uvjerljiva sigurnost

Vaša vrata su potpuno praktična kada su opremljena s bežičnim sustavom upravljanja. Kako se  i očekuje. Naravno, ne smije to biti bilo kakav motor, već kvalitetan proizvod, na koji  se svaki dan možete osloniti; za  nova ulazna dvorišna vrata ili za dodatno opremanje već postojećih okretnih ili kliznih vrata.
S opcionalnim Hörmann BiSecur Gateway  možete Hörmann garažnim i dvorišnim vratima,  te Hörmann kućnim vratima* i ostalim uređajima upravljati putem pametnog telefona ili tableta. Ujedno čak i kada niste kod kuće možete promijeniti položaj  svojih garažnih i dvorišnih vrata te također provjeriti i jesu li Vaša kućna vrata*  zaključana. Dodatne informacije  pronaći ćete u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com
.
*s posebno opremom

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za dvorišna vrata

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti koja služi za praktično i sigurno upravljanje pogonima za garažna, dvorišna i ulazna vrata, rasvjetu i dr.
Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmannov BiSecur postupak kodiranja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža Vam sigurnost, jer stranac ne može kopirati Vaš radijski signal. Sustav su ispitali i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta Ruhr u Bochumu i nezavisni ispitivački instituti.

Savršeno usklađeno

Savršeno usklađeno

Svi BiSecur pogoni, prijamnici i upravljački elementi su 100 % kompatibilni. Na taj način pritiskom na tipku na svom daljinskom upravljaču ili bežičnom tasteru osim svojim garažnim ili dvorišnim vratima upravljate i bravama kućnih vrata, pogonima za vrata ili ostalim uređajima s BiSecur prijemnicima. Još više mogućnosti otvara Vam serijsko HCP sučelje u svakom Hörmann pogonu. Sučelje omogućava jednostavno umrežavanje svih Hörmann garažnih i dvorišnih pogona putem Smart Home sistema.

Jednostavna provjera položaja vrata

Jednostavna provjera položaja vrata

Više nećete morati izlaziti po lošem vremenu kako biste provjerili jesu li Vaša vrata zatvorena. Pritiskom na tipku boja LED diode na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili na unutarnjem tasteru FIT 5 BS pokazat će Vam položaj vrata.  Po želji, još jedan pritisak na tipku * zatvara vrata. Ne postoji udobnije i sigurnije upravljanje vratima.
*  Kod upravljanja bez vizualnog kontakta s vratima, preporučujemo ugradnju dodatnih foto ćelija

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Sigurno

Sigurno

Zahvaljujući automatici isključivanja Hörmann pogoni za dvorišna vrata su sigurni u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Ako vrata prilikom otvaranja ili zatvaranja naiđu na neočekivanu prepreku, ona će se automatski zaustaviti. Dodatnu sigurost jamče svjetlosne rešetke, one beskontaktno mogu prepoznati osobe ili predmete u području otvaranja i zatvaranja vrata. Svjetlosne rešetke se elegantno mogu integrirati u nosive stupove garažnih vrata i u Vašem dvorišnom prilazu. One osiguravaju područje hoda okretnih odnosno kliznih vrata.

Pouzdano

Pouzdano

Hörmann pogoni za dvorišna vrata osiguravaju lagano pokretanje i lagano zaustavljanje te su zaslužni za ugodno tih i siguran hod vrata. Prilikom otvaranja vrata se pokreću bez trzaja i prilikom zatvaranja lagano prikoče. To štedi vrata, pogon - i živce Vaših susjeda.

Robusno

Robusno

Kako bi držali korak s mehaničkim opterećenjima, Hörmann pogoni za dvorišna vrata su izuzetno robusna i kvalitetna. Materijal otporan na vremenske uvjete, te dugotrajne postojanosti, jamči dugi eksploatacijski vijek. Za posebno hladne regije RoloMatic je dostupan s integriranim grijanjem.

Certificirano

Certificirano

Hörmann pogoni za dvorišna vrata su sigurni u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Sile pogona su ispitane za postojeće veličine vrata i ugradbene situacije od strane neovisnih instituta prema normi DIN EN 13241-1 .

Katalozi
Video

BiSecur Gateway