Rolo vrata i rolo rešetke

Rolo vrata i rolo rešetka - isplativo, robusno i pouzdano

Hörmann rolo vrata i rolo rešetka od aluminija i čelika svojom jednostavnom konstrukcijom od malo komponenata su posebno isplativa. To su zaključci koji se uvijek iznova vrednuju u svakodnevnom životu. Rolo vrata i rolo rešetke ne zauzimaju mnogo mjesta iznad otvora. Ona se kompaktno namataju iza nadvoja. Na bočnim stranama i na stropnu ne gubi se značajna površina.

Visoka specijalizacija u Hörmann rolo vratima i rolo rešetkama nadilazi normalni standard gradnje. Implementacija posebnih rješenja jača strana su strana našeg team-a i dio su naše svakodnevice.

Rolo rešetka RollMatic primjerena je svojim kompaktnim načinom gardnje s maksimalno 335 mm potrebnog nadvoja odnosno dubine ugradnje, manjim dućanima ili uskim prostorima.

Vrata igrajuveliku ulogu na učinak fasade na industrijskim nekretninama. Time štedite veliki energijski potencijal – infromacije o amortizaciji i naknadnom opremanju pronaći ćete na Hörmann kompasu za štednu energiju.

Dobro razlozi za Hörmann rolo vrata i rolo rešetku

Inovativna tehnika vlačne opruge

Inovativna tehnika vlačne opruge

Sigurno i kvalitetno

Ručno otvaranje i zatvaranje vrata olakšano je zahvaljujući tehnici vlačne opruge. Rolo vrata / rolo rešetka SB i TGT do dimenzije 6000 x 4500 mm mogu se pomicati uz minimalnu primjenu sile. Kod rolo vrata / rolo rešetke s opcionalnim motorom tehnika vlačnih opruga štedi mehaniku vrata i mehaniku pogona.

Izvrsna zaštita bez senzora na ovjesu vrata

Izvrsna zaštita bez senzora na ovjesu vrata

Serijsko ograničenje snage kod WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

U kombinaciji s ovim motorima rolo vrata / rolo rešetke SB i TGT vrlo su sigurne prilikom otvaranja i zatvaranja.

Zahvaljujući serijskom ograničenju snage u smjeru "otvaranja" i "zatvaranja" vrata kod većine ovjesa i veličina vrata nije potrebna instalacija osiguranja ruba zatvaranja i zaštita od uvlačenja da bi se zadovoljili zahtjevi iz norme DIN EN 12453. Vratima je potrebno minimalno održavanje, budući da na ovjes vrata nije montirana senzorika sa spiralnim kablom otpornim na trošenje.
Brzo, blago i sigurno otvaranje vrata

Brzo, blago i sigurno otvaranje vrata

Paket opreme S6 s FU-pogonom i upravljanjem

Poboljšajte tokove rada i smanjite gubitak topline s opcionalnim paketom opreme S6 uključujući rolo vrata DD s Decotherm ovjesom. Vrata se tako otvaraju do 1,1 m/s - i pri tome su brza poput brzokretnih vrata. Ostale prednosti: dimenzije ugradnje te troškovi nabave i rada su znatno manji u usporedbi s brzokretnim vratima.

Zahvaljujući Soft Start i Soft Stop funkciji vrata se unatoč velikoj brzini kretanja zaustavljaju blago - što rasterećuje mehaniku vrata i produljuje životni vijek vrata. Svjetlosna rešetka u vodilici osigurava potrebnu sigurnosti i otporna je na trošenje i oštećenja.
Smisleni detalji za dugotrajni radni vijek

Smisleni detalji za dugotrajni radni vijek

Promišljena konstrukcija s ulaznim lijevkom i vjetrenom branom

Ulazni lijevak rolo vrata DD učinkovito smanjuje trošenje na ovjesu vrata. Ako će biti ikada potrebmo, lijevak možete vrlo jednostavno zamijeniti. Naši razvojni proizvodi često ispunjavaju istovremeno više funkcija.

Vjetrena brana na ovjesu rolo vrata štiti primjerice vrata od oštećenja uzrokovanih naletima vjetra; a istovremeno je idealna protuprovalna zaštita, budući da se profili ne mogu tako jednostavno istisnuti iz vođenja.
Katalozi