Krilno podizna Berry vrata

Ovdje otvara kvaliteta lijepog izgleda

Sve što kažemo doprinosi izvornosti: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te do savršenstva dovedena tehnika. U svaka Hörmann Berry vratima utkano je pedesetogodišnje znanje i iskustvo u izradi garažnih vrata.
Obzirom na brojne motive za svaku se kuću mogu pronaći odgovarajuća željena vrata.

Dobri razlozi za Hörmann krilno podizna Berry vrata

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Primjer za opremu visoke sigurnosti Berry-krilno podzinih vrata su fleksibilni zaštiti poklopci preko vlačnih poluga i fleksbilne plastične letvice između krila vrata i okvira. Oni sprječavaju opasnost nehotičnog gniječenja ili uplitanja.

Ovako visoke standarde sigurnosti imaju isključivo Hörmann krilno podizna vrata.
Dugotrajna i optimalno osigurana

Dugotrajna i optimalno osigurana

Ako se slučajno dogodi da tijekom godina dođe do loma opruge na vlačnoj poluzi, vrata u tom slučaju pridržavaju dodatne opruge. Tako su vrata osigurana od nekontroliranog pada. Razmak između spirala vrlo malen, tako da mala djecane mogu između spirala gurnuti svoje prstiće.

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Nakon potpunog otvaranja vrata se usporavaju na okviru i sigurno se zaustavljaju u utoru vodilice.

Specijalno oblikovana ručica pritišće vrata prilikom zatvaranja tijesno u dovratnik te se vrata sama zatvaraju. Na taj način ne ostaje razmak između vrata i okvira.

Sigurno inovativno zaključavanje

Sigurno inovativno zaključavanje

Jedinstveno uskočno zaključavanje Hörmann krilno podiznih vrata fiksira kuteve vratnog krila čvrsto u okvir te na taj način puno sigurniije zatvara vrata od nekadašnjeg zatvaranja prečkom. Iskakanje vrata iz okvira je praktično nemoguće. S opcionalnim kompletom za nadogradnju možete, uz jednostavnu montažu, vrata dodatno zaključati prema gore.

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur tehnologija je budućnosti i služi udobnom i sigurnom upravljanju pogonima garažnih i dvorišnih vrata, te svjetlom i ostalim funkcijama.

Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmann BiSecur postupak zaključavanja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža sigurnost budući da nitko ne može kopirati Vaš bežični signal. Ispitano i certificirano od strane stručnjaka za sigurnost na Sveučilištu Ruhr u Bochumu.
Prakične informacije o položaju vrata

Prakične informacije o položaju vrata

Nikada više ne morate izlatiti pred vrata po kiši i snažnom vjetru,  da bi provjerili jesu li Vaša vrata dobro zatvorena. Jednim pritiskom na tipku Vašeg daljinskog upravljača HS 5 BS, LED indikatori ukazat će Vam na položaj Vaših vrata. Po želji se dodatnim pritiskom na određenu tipku *** vrata zatvaraju. Ne postoji udobniji i sigurniji način upravljanja vratima.

***  po potrebi, ako nemate vizualni domet do vrata, potrebna Vam je dodatna svjetlosna rešetka

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Katalozi