Višenamjenska vrata

Čelična protupožarna vrata H3 OD konstruirana su u skladu s europskim zahtjevima po pitanju zaštite od požara i usmjerena su sukladno najavljenoj normi EN 16034 te su ispitana prema normama DIN 4102 i EN 1634. To znači: po stupanju na snagu norme za proizvode zamjenjuju dozvole u pojedinim zemljama. Za projektiranje protpužarnih vrata vrijede isključivo europkse norme te po potrebi odgovarajuće odredbe pojedine zemlje.

Pogledajte

Vrata za zaštitu od požara i dima

Vrata za zaštitu od požara i dima

Požar i dim mogu uzrokovati fatalne, po život opasne posljedice. Iz tog razloga je vrlo važna sigurna oprema koja jamči protupožarnu i protudimnu zaštitu. Dobro je osloniti se na provjerena i certificirana Hörmann protupožarna i dimnonepropusna vrata.

Zvučno izolirana vrata

Zvučno izolirana vrata

Buka ne samo da utječe na koncentraciju, ona također može prouzročiti stres i trajne posljedice. Stoga je od velike važnosti smanjiti buku na samom mjestu gdje ona nastaje. Hörmann zvučno izolirana vrata imaju zvučnu izolaciju do 61 dB, pa je njihov utjecaj zančajan.

Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata

Sigurnost je na prvom mjestu! Hörmann protuporvalna vrata provjeravana su i ispitana, od 1999. godine, prema europskim normama DIN ENV 1627 do 1630. Dvokrilna protuprovalna vrata s klasom otpornosti RC 3 i panik funkcijom, prema EN 1125, učinkovito spječavaju ulaz provalnika kroz izlaze za slučaj opasnosti.

Višenamjenska vrata

Višenamjenska vrata

Za skladište ili ured, za unutra ili van, s ili bez dodatne opreme - široka paleta proizvoda Hörmann višenamjenskih vrata ispunit će različite zahtjeve.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann višenamjenskih vrata

Individualna konstrukcija

Individualna konstrukcija

Imate mogućnost proširiti glavne funkcije multifunkcionalnih vrata (npr. protupožarna zaštita) ovisno o Vašim zahtjevima. Na raspolaganju Vam stoje brojne dodatne funckije. Opremite npr. protupožarna vrata opcionalno s protuprovalnom RC 2 sigurnosnom opremom.

Ujednačen izgled

Ujednačen izgled

Neovisno radi li se protupožarnim ili dimootpornim vratima - Hörmann multifunkcionalna vrata odlikuje ujednačen izgled do najsitnijih detalja. Neovisno o njihovim funkcijama, sva vrata se međusobno optički savršeno uklapaju. Tako se na Vašem objektu stvara harmoniziran izgled vrata.

Prilaz bez barijere

Prilaz bez barijere

Hörmann automatska krilno okretna vrata omogućuju prolaz bez prepreka i mogu se univerzalno montirati. Naša multifunkcionalna vrata opremljena su tvornički s odgovarajućim motorom. Automatskim vratima možete praktično upravljati preko tastera, radara ili detektora pokreta ili koristeći Hörmann upravljačke elemente s   BiSecure radiotehnikom, kao primjerice praktičnim daljinskm upravljačem. 

Danas razvijamo za budućnost

Danas razvijamo za budućnost

U skladu s novim europskim normama proizvoda EN 16034 i EN 14351:
Čelična protupožarna vrata H3 OD konstruirana su u skladu s europskim zahtjevima po pitanju zaštite od požara i odgovaraju normi EN 16034 te su ispitana prema normama DIN 4102 i EN 1634. To za Vas znači: po stupanju na snagu, norme proizvoda zamjenjuju dozvole u pojedinim zemljama.

Za projektiranje protpužarnih vrata vrijede isključivo europkse norme te po potrebi valjana odredbe zemlje u kojoj se proizvod nalazi. Čelična multifunkcionalna vrata D65 OD ustrojena su prema normi proizvoda En 14351 i imaju CE oznaku proizvoda.
Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte