Najopsežniji program diljem Europe

Vrata

Vrata i dovratnici za izgradnju objekta

Destljećima je Hörmann kontinuirano razvijao svoj program za vrata sve do današnje kompletne ponude. Osim svoje široke palete različitih varijanti za gradnju objekta, Hörmann nudi individualna rješenja za pojedinačne slučajeve. U specijaliziranim tvornicama razvijamo i proizvodimo elemente koje odlikuje kvaliteta, pouzdanost i dugotrajnost.
Mi smo prisutni u glavnim internacionalnim gospodarstvenim regijama i snažan smo partner koji je orijentiran budućnosti u području izgradnje objekata i inudstrije.

Automatska klizna vrata

Kompletan program za ulaze bez prepreke. Savršena kombinacija transparentnosti i funkcije. Odgovarajuće rješenje kliznih vrata za svaku situaciju.

 

na Automatska klizna vrata

Multifunkcionalna vrata

Hörmann višenamjenska vrata od čelika i plemenitog čelika su namijenjena za raznovrsnu unutarnji i vanjsku primjenu. Gdje postoji potreba za robusnim elementima vrata, ugrađuju se 1- ili 2-krilna vrata. S brojnim dodatnim funkcijama poput protupožarne i protudimne zaštite, zvučne izolacije ili protuprovalne zaštite.


na Multifunkcionalna vrata

Prozori

Pri projektiranju uredskog prostora, svjetlost igra veliku ulogu, posebno po pitanju konferencijskih soba. Naime, u tom se slučaju postavljaju drugačiji zahtjevi na svjetlost odnosno vidljivost u prostoriji. Povjerljivi sastanci zahtjevaju diskreciju, prezentacije zahtjevaju zatamnjene prostore, dok kreativne radionice zahtjevaju dobro osvjetljenu površinu konfrerencijskog stola.

 

na Prozore

Dovratnici

Hörmann program čeličnih dovratnika nudi optimalna rješenja za ugradnju u masivne i nosive zidove. Kao dovratnici za vrata, prozore i prolaze sa segmentnim, oblim ili vidljivim lukom ili kao kombinacija s bočnim elementom i nadsvjetlom.

 

na čelične dovratnike

Vrata za izgradnju stanova

Sobna vrata

Otkrijte novi način stanovanja: s kvalitetnim sobnim vratima. Naš dom je naše središte življenja, naša zona odmaranja i naša oaza u kojoj se osjećamo dobro. Tome uvelike doprinose naša sobna vrata koja Vašem domu daju posebnu udobnost življenja.

 

Na Sobna vrata

Funkcijska vrata za izgradnju stanova

Kvaliteta od čelika: od ulaza u podrum, radionice ili sobe za hobi, dječju sobu ili sobu za mlade, potkrovlja ili prolaz iz garaže u kuću.

 

Na Funkcijska vrata za izgradnju stanova

Garažna bočna vrata

Bočna vrata su jedostavno praktična. Kod tvrtke Hörmann možete uz berry vrata, sekcijska vrata ili garažna rolo vrata naručiti i izgledom ujednačena bočna vrata.

na garažna bočna vrata

Dobri razlozi za kupnju Hörmann vrata

Njemačka kvaliteta

Njemačka kvaliteta

Hörmann proizvodi razvijaju se i proizvode u specijaliziranim tvornicama. 

Proizvodi za više generacija

Proizvodi za više generacija

Dugotrajna ispitivanja u realnim uvjetima omogućuju serijsku proizvodnju proizvoda u Hörmann kvaliteti.

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Hörmann ide naprijed s dobrim primjerom. Iz tog razloga tvrtka već danas crpi 100 % potrebne energije iz ekološke struje.