Motori za dvorišna vrata

Očaravajuća udobnost i uvjerljiva sigurnost

Vaša vrata su potpuno praktična kada su opremljena s bežičnim sustavom upravljanja. Kako se  i očekuje. Naravno, ne smije to biti bilo kakav motor, već kvalitetan proizvod, na koji  se svaki dan možete osloniti; za  nova ulazna dvorišna vrata ili za dodatno opremanje već postojećih okretnih ili kliznih vrata.
S opcionalnim Hörmann BiSecur Gateway  možete Hörmann garažnim i dvorišnim vratima,  te Hörmann kućnim vratima* i ostalim uređajima upravljati putem pametnog telefona ili tableta. Ujedno čak i kada niste kod kuće možete promijeniti položaj  svojih garažnih i dvorišnih vrata te također provjeriti i jesu li Vaša kućna vrata*  zaključana. Dodatne informacije  pronaći ćete u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com
.
*s posebno opremom

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za dvorišna vrata

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

BiSecur - certificiran i siguran bežični sustav

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur tehnologija je budućnosti i služi udobnom i sigurnom upravljanju pogonima garažnih i dvorišnih vrata, te svjetlom i ostalim funkcijama.

Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmann BiSecur postupak zaključavanja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža sigurnost budući da nitko ne može kopirati Vaš bežični signal. Ispitano i certificirano od strane stručnjaka za sigurnost na Sveučilištu Ruhr u Bochumu.
Sigurno

Sigurno

Zahvaljujući automatici isključivanja Hörmann pogoni za dvorišna vrata su sigurni u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Ako vrata prilikom otvaranja ili zatvaranja naiđu na neočekivanu prepreku, ona će se automatski zaustaviti. Dodatnu sigurost jamče svjetlosne rešetke, one beskontaktno mogu prepoznati osobe ili predmete u području otvaranja i zatvaranja vrata. Svjetlosne rešetke se elegantno mogu integrirati u nosive stupove garažnih vrata i u Vašem dvorišnom prilazu. One osiguravaju područje hoda okretnih odnosno kliznih vrata.

Savršeno usklađeno i 100% kompatibilno

Savršeno usklađeno i 100% kompatibilno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100 % kompatibilni. S daljinskim upravljačem ili primjerice s bežičnim kodnim tasterom otvarate, osim Vaših garažnih vrata, i dvorišna vrata ako su opremljena s Hörmann motorima, te ostale vrata ili uređaje s BuSecur opcijom.
S našom aplikacijom* i  BiSecur Gateway opcijom možete upravljati motorima Vaših garažnih i dvorišnih vrata, te Hörmann kućnih vrata**

ili s unutarnjim motorom PortaMatic te ostalim uređajima putem pametnog telefona ili tabeleta.

* Za pametne telefone ili tablete s iOS i Android sustavom.
** Za ovu funkciju je potrebno Vaša Hörmann kućna vrata ThermoCarbon / ThermoSafe opremiti s automatskom bravom S5 / S7.
Pouzdano

Pouzdano

Hörmann pogoni za dvorišna vrata osiguravaju lagano pokretanje i lagano zaustavljanje te su zaslužni za ugodno tih i siguran hod vrata. Prilikom otvaranja vrata se pokreću bez trzaja i prilikom zatvaranja lagano prikoče. To štedi vrata, pogon - i živce Vaših susjeda.

Prakične informacije o položaju vrata

Prakične informacije o položaju vrata

"Nikada više ne morate izlatiti pred vrata po kiši i snažnom vjetru , da bi provjerili jesu  li Vaša vrata dobro zatvorena. Jednim pritiskom na tipku Vašeg daljinskog upravljača HS 5 BS, LED indikatori ukazat  će Vam na položaj Vaših vrata. Po želji se dodatnim pritiskom na određenu tipku *** vrata zatvaraju. Ne postoji udobniji i sigurniji način upravljanja vratima.

*** ako nemate vizualni domet do vrata, potrebna Vam je dodatna svjetlosna rešetka"

Robusno

Robusno

Kako bi držali korak s mehaničkim opterećenjima, Hörmann pogoni za dvorišna vrata su izuzetno robusna i kvalitetna. Materijal otporan na vremenske uvjete, te dugotrajne postojanosti, jamči dugi eksploatacijski vijek. Za posebno hladne regije RoloMatic je dostupan s integriranim grijanjem.

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Certificirano

Certificirano

Hörmann pogoni za dvorišna vrata su sigurni u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Sile pogona su ispitane za postojeće veličine vrata i ugradbene situacije od strane neovisnih instituta prema normi DIN EN 13241-1 .

Katalozi
Video

BiSecur Gateway

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte