Vrata za zajedničke garaže

Vrata za zajedničke garaže - brojni modeli jedinstvene kvalitete

Istaknuta obilježja vrata za zajedničke garaže su optimalna isplativost, trajno jamstvo funkcije i zaštite osoba, kao i izrazito mirno kretanje vrata, čak i prilikom učestalog korištenja.

Krilno podizna vrata N 500 preporučuju se za privatne dvostruke garaže te za zajedničke garaže koje imaju do 25 parkirnih mjesta.

Krilna vrata ET 500 prilikom otvaranja i zatvaranja zamahnu samo do 40 mm te su stoga optimalna za zajedničke garaže, čak i na pješačkim putevima.
Konstrukciju kliznih vrata ST 500 odlikuje mala dubina ugradnje u dijelu nadvoja.

Sekcijska vrata Speed s mikroprofiliranom površinom obogaćuje vrijednost otvora te su ujedno vrlo brza.

Krilno podizna Berry vrata ističu se jakom konstrukcijom i jednostavnim upravljanjem za sigurno zatvaranje parkirnih mjesta u zajedničkim garažama. Različiti ventilacijski otvori jamče optimalno prozračivanje.

Rolo vrata i rolo rešetke
zbog svoje su jednostavne konstrukcije posebno robusna. Kompaktni valjak treba malo mjesta u području nadvoja. Ako je mjesta za ugradnju vrlo malo moguća je i vanjska montaža.
Za sve tipove vrata u ponudi je veliki izbor različitih motiva te mogućnost individualnog oblikovanja.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann vrata za zajedničke garaže

Miran, tihi hod vrata i kod visokih frekvencija

Miran, tihi hod vrata i kod visokih frekvencija

Dvostruki set kotačića u vodilici i vodilice s kugličnim ležajevima omogućavaju nježno, tiho i precizno otvaranje vrata - i kod dugotrajnog korištenja. Krilna vrata ET 500 i posmična vrata ST 500 su u životnom vijeku izložena minimalno 250000 ciklusa otvaranja i zatvaranja; a krlino podizna vrata N 500 opcionalno s ojačanim paketom opruga do 100000 ciklusa.

Konstruktivno dobro osigurano

Konstruktivno dobro osigurano

Otvorena konstrukcijska izvedba sa sigurnosnim razmacijma između krila vrata i građevinskog tijela nudi na bočnim i donjim bridovima pouzdanu zaštitu od ozljeda prstiju. Posebno oblikovan EPDM profil štiti rub zatvaranja krila vrata. Kod krilnih vrata ET 500 i posmičnih vrata ST 500 područje otvaranja vrata dodatno osigurava svjetlosna rešetka.

Ispitana jedinica vrata i pogona

Ispitana jedinica vrata i pogona

Sva dvostruka vrata i vrata za skupne garaže, zajedno s odgovarajućim pogonima, podvrgavaju se ispitivanju i certificiranju na poznatim i neovisnim institutima. Na taj se način osigurava da jedinica koja se sastoji od vrata i pogona funkcionira besprijekorno i sigurno. To je posebno važno kada se vrata nalaze u javnom području poput podzemnih i skupnih garaža.

Praktična prolazna i bočna vrata

Praktična prolazna i bočna vrata

Dvostruka vrata i vrata za skupne garaže dostupna su, prema Vašim željama, i s praktičnim prolaznim vratima ili s bočnim vratima u odgovarajućem motivu.
Postavljanje prolaznih vrata moguće je s lijeve ili desne strane ili u sredini. Gornje zatvaranje vrata je standardna oprema.

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti koja služi za praktično i sigurno upravljanje pogonima za garažna, dvorišna i ulazna vrata, rasvjetu i dr.
Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmannov BiSecur postupak kodiranja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža Vam sigurnost, jer stranac ne može kopirati Vaš radijski signal. Sustav su ispitali i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta Ruhr u Bochumu i nezavisni ispitivački instituti.

Prakične informacije o položaju vrata

Prakične informacije o položaju vrata

Nikada više ne morate izlatiti pred vrata po kiši i snažnom vjetru, da bi provjerili jesu li Vaša RollMatic vrata dobro zatvorena. Jednim pritiskom na tipku Vašeg daljinskog upravljača HS 5 BS, LED indikatori ukazat će Vam na položaj Vaših vrata. Po želji se dodatnim pritiskom na određenu tipku *** vrata zatvaraju. Ne postoji udobniji i sigurniji način upravljanja vratima.


*** po potrebi, ako nemate vizualni domet do vrata, potrebna Vam je dodatna svjetlosna rešetka

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte