Vrata za sportske dvorane

Vrata sportskih dvorana - pripremljeno za ispunu na mjestu ugradnje

Hörmann vrata za sportske dvorane odgovaraju propisima za sprječavanje nezgoda u "školama" sukladno zakonskim propisima GUV-V S 1. Vratno krilo je protuprovalno prema direktivama DIN 18032 i ispitano je od strane Instituta za istraživanje i razvoj materijala u graditeljstvu, Stuttgart (FMPA). Vratno krilo sastoji se od stabilnih četvrtastih cijevi s vodoravnim ojačanjima i najbolje su pripremljena za ispunu na mjestu ugradnje. Protuutezi i amortizeri udaraca zaslužni su za sigurno i jednostavno rukovanje vratima.
Vrata sportskih dvorana postavljaju se u otvor i u ravnini se zatvaraju s unutarnjom stranom hale. Ona se ne ljuljaju prilikom otvaranja niti se uvlače prema hali kada su otvorena.

Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte