Prozirno rješenje za svaki otvor

Mimokretna vrata i trakaste zavjese

Mimokretna vrata

Mimokretna vrata - fleksibilno riješena vrata

Hörmann Flex mimokretna vrata koncipirana su za uporabu unutar zgrada s normalnim prometovanjem viličarima. Mimokretna vrata isporučuju se kompletno sastavljena za jednostavnu ugradnju. Veličina vrata bi trebala biti dvostruko šira i 500 mm viša od transportne robe.

Trakaste zavjese

Trakasti zastori - minimalni gubitci energije

Hörmann Flex trakaste zavjese povoljan su način zatvaranja velikih otvora u hale . Otporne PVC trake dobro zatvaraju te se otvaraju samo za širinu vozila ili za pretovar. Pri tome se u slučaju većeg prometovanja gubitci topline svode na minimum. Prvoklasna prozirnost fleksibilnih trakastih zastora poboljšava omjer svjetla i smanjuje troškove struje potrebe za osvjetljavanje prostora. Prikladno za primjenu u proizvodnji namirnica ili lijekova te područjima dubokog hlađenja.

Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte