Klizna dvorišna vrata

Dvorišna klizna vrata s ispunom na mjestu ugradnje HS BF

Hörmann klizna dvorišna vrata od stabilnih čeličnih profila isporučuju se kao kompletan element širine otvaranja do 16 m. Na taj način postavljanjem dva sustava koji se kreću svaki u svom smjeru otvaranja možete dobiti širinu od 32 m. Konstrukcija je samonosiva. Prednosti: malo radova na temeljima. Bez postavljanja vodilice, led, snijeg ili grublja zaprljanja ne ometaju kretanje vrata.

Dobri razlozi za kupnju Hörmann dvorišnih kliznih vrata

Dodatni aluminijski panti*

Dodatni aluminijski panti*

Na obje strane vrata nalaze se aluminijski panti* na gornjem rubu krila vrata. Na taj način se sprječava direktan kontakt kotača s kvalitetnim premazom vrata. Optika vrata ostaje očuvana.

* Nalazi se u opsegu isporuke kod tipa HS, a kod tipa HSS / HS Alu dostupno je opcionalno.

Sigurno automatsko upravljanje

Sigurno automatsko upravljanje

Pet samonadzirajućih osiguranja ruba zatvaranja momentalno zautvaraju vrata - čak i kod najmanjeg otpora. Navedeno jamči izvrsnu zaštitu za ljude i vozila.

Sigurna elektronika upravljanja

Sigurna elektronika upravljanja

Elektronika upravljanja integrirana je u konzoli. Nalazi se na dvorišnoj strani. Kod radova održavanja i podešavanja potrebno je samo otvoriti klapnu. Daljinski upravljač koji se može individualno kodirati omogućuje korisnicima Vašeg voznog parka otvaranje posmičnih vrata iz vozila. To je od velike prednosti kada je riječ o frekventnom korištenju.

Jaka elektronika za sve funkcije upravljanja
  • Proširenje kontaktnih letvica
  • Daljinsko upravljanje
  • Sustav čitanja kartica
  • Vremenski upravljana automatika otvaranja / zatvaranja
  • Indukcijske petlje
  • Svjetlosne rešetke
  • Prikaz: otvoreno, zatvoreno, vrata u pokretu
Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte