Krilno podizna Berry vrata

Ovdje otvara kvaliteta lijepog izgleda

Sve što kažemo doprinosi izvornosti: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te do savršenstva dovedena tehnika. U svaka Hörmann Berry vratima utkano je pedesetogodišnje znanje i iskustvo u izradi garažnih vrata.
Obzirom na brojne motive za svaku se kuću mogu pronaći odgovarajuća željena vrata.

Dobri razlozi za Hörmann krilno podizna Berry vrata

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Kompletno zaštićeno zahvaljujući pametnim detaljima

Primjer za opremu visoke sigurnosti Berry-krilno podzinih vrata su fleksibilni zaštiti poklopci preko vlačnih poluga i fleksbilne plastične letvice između krila vrata i okvira. Oni sprječavaju opasnost nehotičnog gniječenja ili uplitanja.

Ovako visoke standarde sigurnosti imaju isključivo Hörmann krilno podizna vrata.
Dugotrajna i optimalno osigurana

Dugotrajna i optimalno osigurana

Ako se slučajno dogodi da tijekom godina dođe do loma opruge na vlačnoj poluzi, vrata u tom slučaju pridržavaju dodatne opruge. Tako su vrata osigurana od nekontroliranog pada. Razmak između spirala vrlo malen, tako da mala djecane mogu između spirala gurnuti svoje prstiće.

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Pratkično: otvaranje i zatvaranje

Nakon potpunog otvaranja vrata se usporavaju na okviru i sigurno se zaustavljaju u utoru vodilice.

Specijalno oblikovana ručica pritišće vrata prilikom zatvaranja tijesno u dovratnik te se vrata sama zatvaraju. Na taj način ne ostaje razmak između vrata i okvira.

Sigurno inovativno zaključavanje

Sigurno inovativno zaključavanje

Jedinstveno uskočno zaključavanje Hörmann krilno podiznih vrata fiksira kuteve vratnog krila čvrsto u okvir te na taj način puno sigurniije zatvara vrata od nekadašnjeg zatvaranja prečkom. Iskakanje vrata iz okvira je praktično nemoguće. S opcionalnim kompletom za nadogradnju možete, uz jednostavnu montažu, vrata dodatno zaključati prema gore.

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti

Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti koja služi za praktično i sigurno upravljanje pogonima za garažna, dvorišna i ulazna vrata, rasvjetu i dr.
Novo osmišljen i izrazito siguran Hörmannov BiSecur postupak kodiranja sa stabilnim dometom bez mogućih smetnji u radu pruža Vam sigurnost, jer stranac ne može kopirati Vaš radijski signal. Sustav su ispitali i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta Ruhr u Bochumu i nezavisni ispitivački instituti.

Jednostavna provjera položaja vrata

Jednostavna provjera položaja vrata

Više nećete morati izlaziti po lošem vremenu kako biste provjerili jesu li Vaša vrata zatvorena. Pritiskom na tipku boja LED diode na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili na unutarnjem tasteru FIT 5 BS pokazat će Vam položaj vrata.  Po želji, još jedan pritisak na tipku * zatvara vrata. Ne postoji udobnije i sigurnije upravljanje vratima.
*  Kod upravljanja bez vizualnog kontakta s vratima, preporučujemo ugradnju dodatnih foto ćelija

Izvanredan dizajn

Izvanredan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača dostupnih u crnoj ili bijeloj boji, elegantna izvedba također ergonomski dobro leži u ruci.
Hörmann BiSecur daljinski upravljači u izvedbi visokog sjaja nalik izgledu klavira osvojili su za svoj ekskluzivan izgled renomiraniu nagradu reddot design.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicm daljinskog upravljača (opcionalno).

Katalozi

Savjetovanje za arhitekte

Arhitekt ste i imate pitanja o onašim proizvodima, izrađujete nacrte i potrebno Vam je savjetovanje o varijantama izvedbe, mogućnostima kombiniranja i individualnom dizajnu? Ili ste već u fazi građevinskog koncepta te Vam je potrebna tehnička podrška kao i pojedinosti iz struke? Iskoristite znanje i dugodišnje iskustvo­ – naši savjetnici za arhitekte rado će Vas pratiti i savjetovati.

na Savjetovanje za arhitekte