Moderna i elegantna

Garažna vrata

Garažna sekcijska vrata

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se pod stropom čime štede prostor. Ovakvom konstrukcijom ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju 14 cm veću širinu ulaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom.

na garažna sekcijska vrata

Krilno podizna Berry vrata

Garažna vrata, koja su postala klasik, još od 1952. imaju ne samo izvrstan odnos cijene, učinka i kvalitete, već se mogu i savršeno uklopiti u arhitektonsko rješenje kuće obzirom na veliki izbor ispuna za vrata.


na Krilno podizna Berry vrata

Garažna rolo vrata RollMatic

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i trebaju vrlo malo prostora  u garaži. Ovakvom konstrukcijom ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Kod oblika garažnog otvora prilikom ugradnje nije bitno izgleda li četvrtasto, ukošeno, ima li segmente ili zaobljen luk.


na Garažna rolo vrata RollMatic

Bočna sekcijska vrata

Bočna sekcijska vrata otvaraju brojne prednosti:
puno prostora ispod stropa garaže. Zahvaljujući bočnom otvaranju strop garaže možete neograničeno koristiti. Tako primjerice ovdje možete pohraniti daske za surfanje ili kanu. Bočna sekcijska vrata se obzirom na svoj način izrade mogu postavljati i u težim situacijamaugradnje, kao primjerice s krovnim kosinama.

 

na bočna sekcijska vrata

Garažna bočna vrata

Bočna vrata su uvijek praktična ako  iz garaže na brzinu želite izvaditi stvari bez da otvarate komplentna vrata. Ili kada je drugo vozilo parkirano pred samim dvorišnim vratima i tako ograničava pristup garažnim vratima. Za gotovo svaki motiv i vrstu vrata na raspolaganju Vam stoje odgovarajuća Hörmann bočna vrata. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

na garažna bočna vrata

Dobri razlozi za kupnju Hörmann garažnih vrata

Njemačka kvaliteta

Njemačka kvaliteta

Hörmann proizvodi razvijaju se i proizvode u specijaliziranim tvornicama. 

Proizvodi za više generacija

Proizvodi za više generacija

Dugotrajna ispitivanja u realnim uvjetima omogućuju serijsku proizvodnju proizvoda u Hörmann kvaliteti.

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Hörmann ide naprijed s dobrim primjerom. Iz tog razloga tvrtka već danas crpi 100 % potrebne energije iz ekološke struje.