Motori za garažna vrata"
Motori za garažna i dvorišna vrata
Motori za garažna i dvorišna vrata

PDF preuzimanje

Proizvodi za planiranje stambenog prostora
Proizvodi za planiranje stambenog prostora

PDF preuzimanjeMotori za garažna vrata - Udobnost i sigurnost za Vaš dom

Tko uopće rado izlazi iz auta po vjetru i nevremenu ili pak usred noći, samo kako bi otvorio garažna vrata. S Hörmann motorima za vrata uvijek imate "slobodan prolaz", jer svoja garažna i vrtna vrata otvarate brzo i sigurno pomoću daljinskog upravljača iz auta. Hörmann nudi inovativnu tehniku motora svojim praktičnim i brzim SupraMatic motorom, povoljnim ProMatic kao i ProMatic Akku, te motorom za garaže bez strujnog priključka.

Dostupan katalog iscrpno će Vas informirati a naravno da će Vas Vaš Hörmann partner rado savjetovati.


Zašto odabrati Hörmann motore za garažna vrata

Sigurnost

Osiguranje od podizanja

Provalnicima je teško s Hörmann automatskim garažnim vratima: kada su vrata zatvorena, osiguranje od podizanja ulazi u graničnik vodilice. Vrata su zaključana i zaštićena protiv podizanja. Ovakav način zaključavanja funkcionira mehanički i za razliku od pogona drugih proizvođača funkcionira i u slučaju nestanka struje.

Pouzdanost

Automatsko zaustavljanje:

Pouzdana automatika vrata odmah zaustavlja na iznenadnim preprekama. Za još bolju zaštitu i sigurnost preporučujemo ugradnju fotoćelije za zaustavljanje vrata i prije kontakta s preprekom. To je standardna ponuda kod pogona Hörmann SupraMatic P.

 

Lagano pristajanje i zaustavljanje:

Vaša se vrata otvaraju i zatvaraju bez trzaja i vrlo tiho. Individualno se može podesiti faza pokretanja i zaustavljanja garažnih vrata. Na taj način čuvate svoja garažna vrata kojima ćete se onda i duže koristiti.

Brzina

Pogon SupraMatic

Veća brzina i sigurnost sa SupraMatic pogonom za garažna vrata. Do 50 % veća brzina otvaranja znači osim sigurnosti i manje stresa kada s prometne ulice ulazite autom u garažu. Usporedite brzinu otvaranja SupraMatic motorom s prijašnjim motorima.

Certifikat

Provjerena sigurnost

Hörmann motori za garažna vrata optimalno su usklađeni s Hörmann garažnim sekcijskim vratima te su od strane TÜV Nord provjereni i certificirani sukladno TTZ smjernicama za „Protuprovalnost garažnih vrata”.