Ulazna vrata ThermoPro
Kućna i ulazna vrata Thermo65 / Thermo46
Kućna i ulazna vrata Thermo65 / Thermo46

PDF preuzimanjeThermo65 / Thermo46 - Ulazna vrata provjerene Hörmann kvalitete

Hörmann Thermo65 / Thermo46 vrata za kuću i sporedne ulaze izrađena od čelika ili aluminija možete naručiti u različitim motivima. Ova vrata pristupačne cijene serijski se izrađuju s višestrukim zaključavanjem što Vam pruža sigurnost, odličnom toplinskom izolacijom kojom štedite energiju a vrata su ujedno lijepa ulaznica u Vašu kuću.

Iscrpne ćete informacije naći u katalogu a Vaš će Vas Hörmann partner rado i individualno savjetovati.


Zašto odabrati Hörmann ulazna vrata Thermo65 / Thermo46

Puna površina vratnog krila, iznutra i izvana

Ulazna vrata Thermo46 očarati će Vas svojim suvremenim dizajnom: lijepo oblikovano vratno krilo od čelika sa skrivenim okvirom krila jednostavno izgleda sjajno. Površina vrata iznutra se čini poput sobnih vrata te se tako vrata harmonično uklapaju u unutrašnjost Vašeg doma.

Izvrsna toplinska

Danas je važno štedjeti energiju. Tome pridonose Thermo46 vrata. Zahvaljujući krilu vrata debljine 46 mm odnosno 65 mm koje je u potpunosti ispunjeno PU tvrdom pjenom, vrata su toplinski vrhunski izolirana. Time štedite energiju što znači da štedite novac!

Thermo46
U-vrijednost do 1,1 W/ (m²·K)

Thermo65
U-vrijednost do 0,82 W/ (m²·K)

Protuprovalno zaključavanje

Budući da se Vi i Vaša obitelj kod kuće želite osjećati sigurno, sva vrata Thermo46 serijski su opremljena višestrukim zaključavanjem. Strana panta kod Thermo46 vrata osigurana je s tri klina. Vrata Thermo46 Plus osigurana su od podizanja polugom. To pruža dobar osjećaj.

Protuprovalna zaštitna oprema RC 2
Sva kućna vrata Thermo46 Plus, čak i ona sa bočnim elementima i nadsvjetlima, kao i brojni motivi ulaznih vrata Thermo46, dostupni su i sa opremom RC 2 – kako biste Vi i Vaša obitelj bili sigurniji.
RC 2 opisuje klasu protuprovalne zaštite vrata te odgovara dosadašnjoj klasi WK 2.

Stakla bez krhotina

Vrata Thermo46 standardno imaju 2-slojno odnosno 3-slojno staklo. I unutarnja i vanjska strana izrađena su od sigurnosnog stakla što za Vas znači sljedeće: ako se staklo jednom razbije, raspasti će se u sitne komadiće bez oštrih bridova – manja je opasnost od ozljeda.