Rolo vrata i rolo rešetke
Rolo vrata i rolo rešetke
Rolo vrata i rolo rešetke

PDF preuzimanje

Rolo vrata i rolo resetke
Rolo vrata i rolo resetke

PDF preuzimanjeRolo vrata i rolo rešetke - Gospodarska, jaka i pouzdana

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminija i čelika posebno su isplativa zbog svoje genijalno jednostavne konstrukcije sa samo nekoliko komponenti. A to su završeci koji se dokazuju u svakodnevnom korištenju. Rolo vrata i rolo rešetke zauzimaju malo mjesta iznad otvora. Kompaktno se namataju iz nadvoja. Bočno i na stropu se time ne gubi vrijedna površina.

Specijalizacija izrade Hörmann rolo vrata i rolo rešetki nadilazi uobičajene standarde. Provedba posebnih rješenja svakodnevni je posao našeg tima.

Daljnje informacije potražite u priloženom katalogu kao i na stranici s podacima za ugradnju.


Zašto odabrati Hörmann rolo vrata i rolo rešetke

Inovativna tehnika vlačnih opruga

Sigurno i održivo

Ručno otvaranje i zatvaranje vrata znatno je olakšano tehnikom vlačnih opruga. Tako se rolo vratima / rolo rešetkama SB dimenzija od 6000 × 4500 mm može rukovati bez napora. Tehnika vlačnih opruga kod rolo vrata / rolo rešetki s motorom kao opcijom dodatno čuva mehaniku i motor vrata.

Promišljen koncept vrata i motora

Sve je savršeno usklađeno

Besprijekorno kretanje rolo vrata / rolo rešetke osiguravaju precizno usklađene komponente vrata, motora i upravljačke jedinice. Budući da su svi dijelovi vrata od istog proizvođača, sve je savršeno usklađeno.

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke dugotrajna su i funkcionalna te vrlo jednostavna za održavanje.

Ograničenje snage omogućava sigurno upravljanje

Standard kod WA 300 R S4

Rolo vrata / rolo rešetke i TGT se u kombinaciji s motorom WA 300 R S4 sigurno otvaraju i zatvaraju. Obzirom na serijsko ograničenje snage u smjeru „otvaranja vrata” i „zatvaranja vrata” za većinu varijanti ovjesa i dimenzije nije nužna instalacija zaštite ruba zatvaranja kako bi se ispunili uvjeti prema DIN EN 12453.

ZAK-sistem s aktivnim pomičnim sustavom

Minimalan gubitak topline i blago kretanje vrata

Hörmann rolo vrata classic sa ZAK-sistemom kao opcijom čvrsto se zatvaraju, a gubitak topline je sveden na minimum. ZAK-sistem pomiče osovinu, odnosno navoj, na konzole i precizno vodi krilo koje se namata na način da ono uvijek okomito ulazi u vodilice. To čuva vrata i jamči tiši rad vrata i njihovo manje trošenje. Osim toga potrebno je manje prostora za ugradnju u dijelu nadvoja.