Industrijska sekcijska vrata
Industrijska sekcijska vrata
Industrijska sekcijska vrata

PDF preuzimanje

Industrijska sekcijska vrata - Debljina panela 42 mm
Industrijska sekcijska vrata - Debljina panela 42 mm

PDF preuzimanje

Industrijska sekcijska vrata - Debljina ugradnje 67 mm
Industrijska sekcijska vrata - Debljina ugradnje 67 mm

PDF preuzimanjeIndustrijska sekcijska vrata - Program sekcijskih vrata jedinstvenog opsega

Sekcijska vrata se otvaraju okomito i time ostavljaju mjesta ispred i iza vrata. Elementi vrata zaustavljaju se vodoravno ispod stropa, okomito iznad otvora ili tik uz strop. Sekcijska vrata serije 50 od čelika, kombinacije čelika i aluminija ili samo od aluminija uvjeravaju jedinstvenim programom, vrhunskim dizajnom vrata i sigurnosti s certifikatom. Sekcijska vrata Compact slažu pojedinačne panele okomito odmah iza nadvoja. Mala dubina potrebna za ugradnju posebno je pogodna kod hala s kupolama za svjetlo, sa staklenim krovovima i pročeljima.

Daljnje informacije naći ćete u katalozima kao i na stranci podaci o ugradnji.


Zašto odabrati Hörmann industrijska sekcijska vrata

Trajno prozirno staklo

Izrazita otpornost na ogrebotine

Vrata s plastičnim DURATEC staklima prkose industrijskom okolišu i trajno zadržavaju svoju prozirnost. Poseban površinski premaz, nalik onom koji se koristi kod automobilskih farova, dugotrajno štiti staklo od ogrebotina i oštećenja nastalih prilikom čišćenja.
Ponuda kuće Hörmann – Novo DURATEC ostakljenje odsada je standard za sva sekcijska vrata s plastičnim ostakljenjem te nije potrebno vršiti dodatnu nadoplatu.

Efikasna toplinska izolacija

ThermoFrame

Grijane hale trebaju dobro izolirana industrijska vrata. Hörmann industrijska sekcijska vrata stoga možete naručiti i s okvirom ThermoFrame, koji toplinski odvaja okvir od zida. Dvostruke brtve s obje strane vrata i dvostruka brtva na nadvoju dodatno štite od gubitka topline odnosno hladnoće. Time se vrijednost toplinske izolacije povećava do 21 %.

Praktična rješenja

Prolazna vrata bez praga

Prolazna vrata bez praga predstavljaju manji rizik od spoticanja i ozljeda kako pješacima tako i radnim i transportnim vozilima. Prag je izgrađen od plosnatog čelika i u potpunosti je integriran s podom.

Hörmann vrata bez praga širine do 5500 mm zadovoljavaju zahtjeve vrata za izlaz u slučaju nužde.