HomeKatalozi > Katalozi za industrijski program

Katalozi za industrijski program

<< Povratak na pregled


Garažna vrata i motori

Garažna sekcijska vrata

Sekcijska vrata se otvaraju okomito i zaustavljaju tik uz strop. Takvom konstrukcijom omogućuje se maksimalno iskorištavanje prostora u garaži i ispred nje.

Garažna rolo vrata RollMatic

Rolo vrata RollMatic se otvaraju okomito i gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Svojom konstrukcijom ostavljaju maksimalan prostor u garaži i ispred nje.

Krilno podizna Berry vrata

Berry krilno podizna vrata zakreću se prema van prije no što se zaustave ispod stropa Vaše garaže. Slobodu oblikovanja omogućuje više od 20 motiva vrata od čelika i drva.


Kućna i sobna vrata

Vrata za Vašu kuću

Odgovarajuća vrata za sve prostorije u Vašem domu: od ulaza u podrum, radionice ili sobe za hobi, dječju sobu ili sobu za mlade, potkrovlja ili prolaz iz garaže u kuću.


Protupožarna i dimootporna klizna vrata, višenamjenska vrata

Multifunkcionalna čelična vrata

Čelična vrata usklađenog izgleda i s točno onim funkcijama koje su potrebne Vašem objektu: zaštita od požara T30, T60, T90. Zaštita od dima, buke i protuprovalna zaštita.

Višenamjenska vrata MZ

Namjenska vrata za izgradnju objekta

Raznolik program Hörmann unutarnjih i vanjskih vrata, robusnih unutarnjih vrata, sigurnih vrata za zatvaranje stanova, potpuno ostakljenih uredskih vrata i toplinski izoliranih vanjskih vrata.


Industrijska vrata i pretovarna tehnika

Rolo rešetka RollMatic

Rolo rešetka zbog svoje je kompaktne izvedbe savršena za zatvaranje manjih trgovina, u oskudnim prostornim uvjetima.

Industrijska sekcijska vrata

Okrenuta budućnosti, štede prostor. Program industrijskih sekcijskih vrata Hörmann jedinstvene širine. Odgovarajuća vrata za svaku situaciju.

Rolo vrata i rolo rešetke

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminija i čelika zbog svoje su genijalno jednostavne konstrukcije s malo elemenata vrlo snažne i pouzdane u svakodnevnoj uporabi.

Brzokretna vrata

Brzokretna vrata za unutarnje i vanjske prostore. Brzokretna vrata optimiziraju protok materijala i vozila te doprinose uštedi energije uz veliku isplativost.

Tehnika pretovara

Hörmann iz vlastite proizvodnje nudi kompletan program savršeno usklađenih sustava pretovarnih mostova, brtvi za vrata i veznih komora.

Vrata za skupne garaže ET 500

Hörmann vrata za zajedničke garaže isplativa su, dugotrajna u funkciji i sigurna za prolaz ljudi, a vrlo su tiha čak i pri učestalom korištenju.

Sustavi vrata za skupne garaže

Vrata, motori i upravljačke jedinice za zajedničke garaže - sve od jednog proizvođača. Tvrtka Hörmann vrata i pogone uvijek testira i certificira kao cjelinu.

Krilna vrata

Mimokretna vrata i trakaste zavjese: fleksibilna rješenja za uštedu prostora.